Ga naar de inhoud
Home » Boeken » Uitgeverijen » Uitgeverij Horizon

Uitgeverij Horizon

Horizon is een imprint van Overamstel uitgevers, een gerenommeerde uitgeverij die al vele jaren actief is in de boekenwereld. Sinds 2015 heeft Horizon zich onder deze vleugels gespecialiseerd in het uitgeven van fictie-, non-fictie- en kinder- en jeugdboeken die maatschappelijk relevante thema’s behandelen en Vlaamse lezers van alle leeftijden interesseren, inspireren of ontroeren.

Wat Horizon onderscheidt, is de brede waaier aan onderwerpen die ze behandelen. Of het nu gaat om actuele onderwerpen, lifestyle, psychologie, gezondheid of geschiedenis, Horizon heeft voor ieder wat wils. De boeken die ze uitgeven zijn stuk voor stuk bedoeld om onze horizon te verruimen en ons te laten nadenken over de wereld om ons heen.

Sterke punten

Een van de sterke punten van Horizon is hun vermogen om maatschappelijk relevante thema’s aan te snijden. Ze zijn niet bang om moeilijke onderwerpen aan te pakken en bieden een platform voor auteurs die een stem willen geven aan belangrijke kwesties. Of het nu gaat om een roman die ons laat nadenken over de vluchtelingencrisis, een non-fictieboek dat inzicht biedt in de psychologie van het geluk, of een kinderboek dat kinderen leert over duurzaamheid, Horizon heeft een breed scala aan boeken die ons helpen om de wereld beter te begrijpen.

Bovendien is Horizon er trots op dat ze boeken uitgeven die geschikt zijn voor lezers van alle leeftijden. Ze begrijpen dat maatschappelijk relevante thema’s iedereen aangaan, ongeacht leeftijd. Daarom bieden ze een diversiteit aan boeken aan, zodat zowel jong als oud kan genieten van hun publicaties.

Als je op zoek bent naar boeken die je horizon verruimen en je laten nadenken over belangrijke onderwerpen, dan is Horizon de uitgeverij voor jou. Met hun brede scala aan onderwerpen en hun toewijding aan het uitgeven van maatschappelijk relevante boeken, zul je zeker iets vinden dat je interesseert, inspireert of ontroert. Dus ga op ontdekkingstocht en laat je verrassen door de boeken van Horizon!


Boeken:

Nog 9 minuten

Ik Wil Therapie