Ga naar de inhoud

Caballos Coaching

Misbruik rapporteren

Caballos Coaching
0 beoordelingen 0

Caballos Coaching

Caballos Coaching biedt coaching voor volwassenen en kinderen waarbij wij het contact, de verbinding en de samenwerking met het paard inzetten als hulpmiddel tijdens onze coaching.
In ons leven ontwikkelen we patronen/ coping mechanismen. Deze patronen en coping mechanismes worden vormgegeven door onze opvoeding, onze ervaringen en stressvolle situaties.
We kiezen de manier om hiermee om te gaan die op dat moment ons het beste past. Dit patroon levert op korte termijn resultaat dus blijven we dit patroon aanhouden, vaak zijn deze patronen om situaties te ontwijken of ze op dat moment niet aan te kijken omdat het te overweldigend is. Echter op lange termijn zal je gaan ervaren dat je niet in je kracht staat. Je merkt dat je dit patroon eigenlijk wilt veranderen.
Het aankijken en veranderen van je patronen, het verwerken van bepaalde ervaringen, je emoties leren (her) kennen, werken aan je assertiviteit of je burn-out klachten kan alleen jij!
Paarden zijn de ideale spiegel. Een warme, liefdevolle spiegel die je niet afwijst maar je alleen maar inzicht geeft. Alleen je patronen veranderen, alleen je masker laten zakken, alleen in de spiegel kijken is maar alleen. Samen met mij en samen met mijn paarden wil ik je in een spiegel laten kijken en inzicht geven in dat wat is en dat wat het kan zijn.

Contact

Telefoon
Adres
Beethovenlaan 113, 5011 LE, Tilburg

Neem contact op met de praktijk

Caballos Coaching 0 beoordelingen

Login om je beoordeling te schrijven

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf je beoordeling

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik Wil Therapie