Ga naar de inhoud
Home » Informatie voor therapeuten en coaches

Informatie voor therapeuten en coaches

Dank je wel dat je aan Ik Wil Therapie een bezoek brengt: De plek voor therapeuten en coaches

Als je op zoek bent naar professionele hulpverleners om mee in contact te komen, dan ben je bij Ik Wil Therapie aan het juiste adres. Onze website is speciaal ontworpen om hulpzoekenden te verbinden met therapeuten en coaches die hen kunnen ondersteunen. Door het aanmaken van bedrijfsprofielen met een gedetailleerde beschrijving van de aangeboden diensten en hoe je met de hulpverlener in contact kunt komen, streven we ernaar om de drempel tot het vinden van passende hulp te verlagen.

Een bedrijfsprofiel op Ik Wil Therapie is niet alleen handig voor startende praktijken die nog geen naamsbekendheid hebben opgebouwd in zoekmachines, maar ook voor gevestigde therapeuten en coaches die op zoek zijn naar nieuwe cliënten. Door je bedrijfsprofiel te plaatsen, vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, maar profiteer je ook van de collectieve kracht van ons platform. Hoe meer praktijken zich aansluiten, hoe beter we kunnen functioneren en hoe hoger je in de zoekresultaten zult verschijnen.

Het plaatsen van een bedrijfsprofiel op Ik Wil Therapie is geheel gratis. Wij vragen geen administratie- of plaatsingskosten en verkopen jouw gegevens niet door aan derden. Ons doel is om een inclusieve en ondersteunende gemeenschap van therapeuten en coaches te creëren, waar iedereen baat bij heeft.

Een bedrijfsprofiel heeft een looptijd van 12 maanden en je ontvangt automatisch een bericht om het profiel te verlengen. Het aanmelden van je praktijk is eenvoudig:

  1. Maak een account aan als praktijkhouder, de auteur van het bedrijfsprofiel.
  2. Binnen het dashboard kun je bedrijfsprofielen aanmaken, inclusief unieke beschrijvingen en details van je diensten.
  3. Na goedkeuring wordt je profiel actief en zichtbaar voor bezoekers.

Een bedrijfsprofiel voor jouw praktijk bevat verschillende essentiële onderdelen, waaronder een beschrijving van je praktijk, aangeboden diensten, contactgegevens, links naar je website en social media, openingstijden, en zelfs de mogelijkheid om een bedrijfsvideo in te sluiten. Klanten kunnen ook beoordelingen achterlaten, waardoor potentiële cliënten een beter inzicht krijgen in de kwaliteit van je diensten.

Daarnaast bieden we extra promotiemogelijkheden, zoals het plaatsen van blogartikelen over jouw praktijk of diensten. Deze artikelen vergroten je online bereik en bieden de kans om je expertise verder uit te diepen. Voor het plaatsen van een blogartikel rekenen we een kleine vergoeding.

Heb je een boek uitgebracht dat aansluit bij ons platform? Dan kun je een boekpagina op Ik Wil Therapie laten maken om je boek te promoten. Dit biedt een extra marketingkanaal voor je boek en geeft het meer exposure onder onze bezoekers.

Kortom, Ik Wil Therapie is de ideale plek om je praktijk te promoten, nieuwe cliënten te bereiken en je online zichtbaarheid te vergroten. Sluit je vandaag nog aan bij ons platform en maak gebruik van alle voordelen die we te bieden hebben. Samen creëren we een ondersteunende en bloeiende gemeenschap van therapeuten en coaches. Bedankt voor je bezoek aan Ik Wil Therapie!

Begin hier met inschrijven

Ik Wil Therapie