Ga naar de inhoud
Home » Blog » Fruitsalades voor de picknick

Fruitsalades voor de picknick

  • admin 

Fruitsalades zijn een heerlijke en gezonde manier om van fruit te genieten. Ze zijn perfect voor een zomerse picknick, een barbecue of gewoon als een verfrissend dessert. Hier zijn drie heerlijke fruitsalades die je op tafel kunt zetten.

1. Tropische fruitsalade

Deze fruitsalade is perfect voor liefhebbers van exotisch fruit. Snijd ananas, mango, papaja en kiwi in stukjes en meng ze in een grote kom. Voeg vervolgens een handvol gehakte muntblaadjes toe en besprenkel de salade met limoensap. Roer alles goed door elkaar en serveer de salade koud, smakelijk eten!

Fruitsalades - Foto: Aardbeien, gesneden op een houten plank.

Ik Wil Therapie - ikwilthetapie.nl

2. Bessen fruitsalade

Deze fruitsalade is perfect voor liefhebbers van bessen. Meng aardbeien, frambozen, bosbessen en bramen in een grote kom. Voeg vervolgens een handvol gehakte muntblaadjes toe en besprenkel de salade met honing. Roer alles goed door elkaar en serveer de salade koud. Dat wordt smullen!

3. Appel-kaneel fruitsalade

Deze fruitsalade is perfect voor liefhebbers van herfstsmaken. Snijd appels in stukjes en meng ze in een grote kom. Voeg vervolgens een handvol gehakte walnoten en een snufje kaneel toe. Roer alles goed door elkaar en serveer de salade koud. Eet smakelijk!

Fruitsalades zijn gezond

Fruitsalades zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Ze zijn rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Bovendien zijn ze gemakkelijk te maken en kunnen ze worden aangepast aan de smaak van iedereen. Probeer deze drie fruitsalades en geniet van de heerlijke smaken van vers fruit.

Fruisalades op de foto

Heb je een van onze fruitsalades gemaakt? Maak een foto en stuur het in, we plaatsen jouw foto op onze socials.

Ik Wil Therapie