Info Therapeuten en Coaches

Ik Wil Therapie heeft als doel de weg naar therapie en zelfontwikkeling laagdrempelig te maken en is een website van hoge kwaliteit.

Via Ik Wil Therapie kan jij als therapeut of coach jouw praktijk kenbaar maken, zodat bezoekers op een heldere en efficiënte manier een hulpverlener kunnen vinden die bij hen past.

Google

Alle profielen zullen worden geoptimaliseerd voor de zoekmachine Google en is het streven om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen. Ik Wil Therapie zal zeker iedere nieuw profiel op de social media kanalen plaatsen en tussendoor pikken we er profielen uit om nogmaals te plaatsen. Een profiel op Ik Wil Therapie is geheel gratis, er zijn geen (verborgen) kosten voor administratie of plaatsing.

Blog

Via het blog is er mogelijkheid om promotie te maken voor infosessies, lezingen, workshops, activiteiten, cursussen, trainingen, opleidingen e.d. Ook deze blogartikelen promoten wij via Facebook, Twitter en Instagram. Voor een blogartikel betaal je €5,- exclusief 21% btw.

Neem via het contactformulier contact op voor een vermelding op deze website en krijg meer naamsbekendheid!
Onderstaande praktijken gingen je al voor.

Categorie
Adres
Monseigneur Wilmerstraat 22
5281JT
Plaats
Boxtel
Adres
Houtsberg 35
6091NA
Plaats
Leveroy
Praktijknaam
Adres
Lodewijk van Sullstraat 37
B-2600
Plaats
Berchem

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op voor een vermelding op Ik Wil Therapie of vul alle velden in om direct een gratis profiel aan te vragen.
Het beheer van het profiel ligt in de handen van de beheerder, je krijgt geen account.

* Een profiel op Ik Wil Therapie is gratis, er zijn geen bijkomende kosten zoals administratiekosten of plaatsingskosten. Gegevens van de aangesloten praktijken worden niet doorverkocht aan derden.
Scroll naar boven