Meteen naar de inhoud

Drenthe

Overzicht van plaatsen in Drenthe
Drenthe - Ik Wil Therapie - afbeelding: Drenthe in het blauw geschreven, omring met een blauwe balk. Links onderin staat de URL ikwiltherapie.nl

Hieronder het overzicht van de plaatsen in Drenthe. Klik op de naam van de plaats om naar het overzicht van de diverse disciplines te gaan, zoals Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie en Psychologie.
Bij twijfel over je klachten, neem eerst contact op met je huisarts.

Op zoek naar een baan als Fysiotherapeut? Wordt lid van de groep op Facebook van Ik wil Therapie: Fysiotherapie Vacatures en Stageplekken. Wekelijks wordt deze groep voorzien van vacatures door fysiotherapiepraktijken en zorginstellingen.
Heb jezelf een fysiotherapiepraktijk of werk je voor een zorginstelling en heb je een vacature Fysiotherapeut openstaan? Dan nodigen we je hierbij uit om je vacature te plaatsen in deze groep op Facebook. Extra aandacht geven aan je vacature? Dat kan, we plaatsen je vacature in onze blog voor €5,- exclusief BTW.

Ik Wil Therapie is een onafhankelijke website waar therapeuten en coaches zich kunnen aanmelden om hun praktijk zichtbaarder te maken. Dit kan met een gratis profiel en een betaald profiel, met een betaald profiel (€20,- per jaar exclusief BTW) promoten wij de deelnemer ook op onze social media kanalen. Kijk voor meer informatie op de pagina Praktijk aanmelden.