Ga naar de inhoud

Bo Koopmans Transformatie Therapie

Misbruik rapporteren

foto in praktijkruimte (2)

Bo Koopmans Transformatie Therapie

Hoi! Ik zou me graag even voor willen stellen. Mijn naam is Bo Koopmans, en ik heb een praktijk voor Transformatie Therapie in ‘De Oude Toren’ in Waalwijk.

Als geen ander weet ik hoeveel mensen er tegenwoordig vast zitten in hun hoofd, en in hun oude pijn en patronen. Er zijn veel jongeren en jongvolwassenen die zich leeg of moe voelen, afgevlakt of somber, die veel piekeren, en die last hebben van veel negatieve gedachtes, of die zich onzeker of faalangstig voelen. Jongeren die het gevoel hebben dat ze zich geblokkeerd en geremd voelen, maar die niet weten wat ze kunnen doen of waar het vandaan komt. Wellicht herken je dit wel bij jezelf, en voel je dat het tijd is om actie te gaan ondernemen.

Als transformatie therapeut kan ik je helpen om weer in contact te komen met je lichaam en te leren luisteren naar je (weggestopte) gevoelens en emoties. Naast de opleiding tot Transformatie Therapeut die ik hiervoor gevolgd heb, doe ik dat vanuit mijn eigen ervaring en intuïtie, en op een holistische en spirituele wijze. Ik begeleid je om oude pijn en blokkades op te gaan ruimen en te gaan helen, zodat je weer meer in verbinding komt met je hart, en in vrijheid kunt zijn wie je werkelijk bent. Hoe fijn zou het zijn om weer meer in je eigen kracht te komen staan, en om jezelf volledig te gaan accepteren en van jezelf te gaan houden, zodat je meer innerlijke rust, vrede en levensvreugde mag gaan ervaren.

Zelf ben ik ook jarenlang zoekende geweest. Hierdoor weet ik als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, bekneld te gaan onder een continue stroom van negatieve gedachtes, of je afgesneden te voelen van je lichaam en emoties. Na een heftige relatie bereikte ik zelf mijn dieptepunt, wat tevens ook mijn omslagpunt werd. Ik voelde me leeg en afgevlakt, en kwam niet meer tot mijn gevoel. Ik besloot om in het diepe te springen, en begon met mediteren, het lezen van (spirituele) boeken, en volgde zelf een intensief coaching traject. Ik begon weer langzaam te voelen, wat vaak heel heftig en confronterend was, maar ook heel mooi. Langzaam verdwenen mijn maskers, en ontdekte ik stapje voor stapje wie ik werkelijk ben.

Hoe meer ik ging voelen en zien bij mezelf, hoe meer ik ook automatisch ging zien bij anderen. Ik zie het als mijn missie om ook anderen te begeleiden in de stukken waar ik zelf doorheen gegaan ben. Hierdoor weet ik als geen ander hoe iemand zich voelt en wat iemand nodig heeft. Ik gun iedereen dezelfde liefde, rust en vrede als die ik in mezelf heb gevonden. Ik wil graag alle wijsheid, kennis en ervaring die ik voor mezelf heb opgedaan delen en doorgeven. Net zoals een aangestoken kaars die met zijn vlam weer een andere kaars kan aansteken. Op deze manier wil ik graag mijn licht doorgeven, omdat ik voel en zie dat zoveel mensen struggelen met hetgeen waar ik zelf zo lang in vast heb gezeten.

Tijdens mijn sessies werk ik met:

- 1:1 (familie) opstellingen

- Healings (een combinatie van visualisatie en lichaamsgerichte therapie)

- Creatieve Coaching

Daarnaast zal ik binnenkort gaan starten met het geven van meditatieavonden/trancereizen groepen.

Kijk voor meer informatie op mijn website, of neem gerust contact met mij op als je een vraag hebt, of je aan wilt melden voor een sessie of mee wilt doen aan de meditatieavonden.

Ben welkom, als je voelt dat ik wellicht ook iets voor jou kan betekenen.

Liefs,

Bo

Contact

Website
Telefoon
Telefoonnummer Whatsapp
Adres
Loeffstraat 107
Bereikbaarheid
gratis parkeren voor het gebouw
Openingstijden
Woensdag, Zaterdag, Avonduren

Neem contact op met de praktijk

Bo Koopmans Transformatie Therapie 0 beoordelingen

Login om je beoordeling te schrijven

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf je beoordeling

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik Wil Therapie