Fysiotherapie Rotterdam

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Rotterdam? Dan kan Ik Wil Therapie je hierbij helpen zoeken. Op deze pagina van onze website staan de aangesloten fysiotherapeuten vermeld die zich in Rotterdam gevestigd hebben. Klik op de naam van de praktijk om naar het profiel te gaan en op het profiel is een omschrijving van de praktijk te vinden met alle benodigde contactinformatie. De website Ik Wil Therapie bemiddelt niet voor de praktijkhouder, je gaat zelf een relatie aan met de praktijkhouder.

Fysiotherapie Crooswijk
Categorie
Adres
Rusthoflaan 68 A+B

3034XM
Plaats
Rotterdam

Wil je ook een vermelding op Ik Wil Therapie, ga naar de informatiepagina voor coaches en therapeuten.

Over Fysiotherapie Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad met ruim 650.000 inwoners. Zoals in elke grote stad is er een grote vraag naar gezondheidsdiensten, waaronder fysiotherapie. Dus, hoeveel fysiotherapeuten zijn er in Rotterdam?

Volgens de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie (KNGF) waren er in december 2020 1.056 geregistreerde fysiotherapeuten in Rotterdam. Dit aantal omvat zowel vrijgevestigde beoefenaars als werkzaam in ziekenhuizen, klinieken en andere zorginstellingen.

Dit lijkt misschien een groot aantal, maar het is belangrijk op te merken dat de vraag naar fysiotherapiediensten in Rotterdam ook hoog is. Veel mensen in de stad lijden aan chronische pijn, verwondingen en andere aandoeningen die de expertise van een fysiotherapeut vereisen.

Fysiotherapeuten in Rotterdam zijn hoogopgeleide en bekwame professionals die gespecialiseerd zijn in het helpen van patiënten bij het herstel van blessures, het beheersen van chronische pijn en het verbeteren van hun algehele mobiliteit en functioneren. Ze gebruiken verschillende technieken, waaronder oefeningen, manuele therapie en modaliteiten zoals echografie en elektrische stimulatie, om hun patiënten te helpen hun doelen te bereiken.

Als je behoefte heeft aan fysiotherapie in Rotterdam, zijn er veel mogelijkheden voor jou. Je kunt via IK Wil Therapie zoeken naar fysiotherapeuten bij je in de buurt, of jouw huisarts of zorgverlener om een verwijzing vragen. Het is belangrijk om een fysiotherapeut te kiezen die gediplomeerd en ervaren is in het behandelen van jouw specifieke aandoening, en bij wie je zich prettig voelt om mee te werken.

Kortom, er zijn meer dan 1.000 geregistreerde fysiotherapeuten in Rotterdam, wat de grote vraag naar zorg in de stad weerspiegelt. Als je fysiotherapie nodig hebt, zijn er veel gekwalificeerde professionals beschikbaar om je te helpen op weg naar herstel.

Scroll naar boven