Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Boek in eigen beheer uitgebracht?

Boek in eigen beheer uitgebracht?

Geopend boek op tafel - Gratis boekpromotie - Ik Wil Therapie

Ben je een therapeut, coach of een ervaringsdeskundige en heb je een boek in eigen beheer uitgebracht? Dan heb je via Ik wil Therapie de mogelijkheid jouw boek gratis te promoten.

Gratis promotie voor jouw boek

Je hebt maanden en wellicht jaren werk gehad om je boek te schrijven en nu het eindelijk gereed is en je het in eigen beheer hebt uitgebracht, wil je het gaan promoten. Je zoekt naar gratis boekpromotie. Ik wil Therapie wil jouw gratis ruimte aanbieden om je boek te promoten, zolang het thema van het boek rondom therapie, coaching of zoeken naar hulp is geschreven.
Ik Wil Therapie wil graag bijdragen om jouw boek tot een succes te maken, omdat we als geen ander begrijpen hoe het is om iets onder de aandacht te brengen als beginnende website.

Het enige wat wij als tegenprestatie vragen is een linkje terug op jouw eigen website met de tekst: Bekend van Ik Wil Therapie naar de URL : https://ikwiltherapie.nl

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact met ons op via het contactformulier en geef aan dat je gebruik wilt maken van de gratis boekpromotie.
Je schrijft vervolgens voor jouw boekpromotie een unieke tekst, deze tekst mag niet voorkomen op een andere website. Het totaal van het aantal woorden moet minimaal 300 zijn en maximaal 1200.
Deze tekst stuur je naar ons op met daarbij maximaal 3 promotiefoto´s die wij rechtenvrij mogen gebruiken. Geef ook een webpagina op waar het boek te koop is op jouw website, wij plaatsen deze link op jouw eigen promotiepagina.

Er zijn geen kosten aan verbonden, de promotie is en blijft gratis.

Zoekmachines en boekpromotie

Door jouw boek via Ik Wil Therapie te promoten, zal dit worden opgepikt door de zoekmachines.
Wij zullen er alles aan doen om jouw pagina zo optimaal te maken dat de zoekmachines, zoals Google en Bing, deze pagina gaat uitlezen. Met als gevolg hoger terecht komen in de zoekresultaten als men zoekt naar het onderwerp waarover jouw boek is geschreven.